urbanophon

  Back

  Produsso

 • Despre

  Horea Cimuca, cunoscut simplu ca Produsso, și-a început cariera muzicală la 14 ani, când a format trupa Strict, alături de prietenul Hoha.

 • Istoric

  Albumul de debut s-a numit "Din stradă pentru stradă" și a deschis drumul artistului Produsso, profund influențat de hip hop-ul anilor '90.

   

  Au avut colaborări semnificative, dintre care ii putem aminti pe Cabron, Pacha Man, la producție Dj Cellblock (HaHaHa Production) dar și invitați din afara țării alături de Alexi Kantrall (Franța), extinzând astfel granițele muzicale ,mesajul devinind unul internațional.

   

  A dobândit atenția după lansarea materialului de debut în 2007, și a început să concerteze alături de artiști precum Guess Who, Puya, Voltaj.

   

  Doi ani mai târziu a schimbat peisajul mutându-se în București, unde lansează piesa "Stres", produsă de Dj CellBlock, cu care urmează să colaboreze pentru clipul piesei Better Day, în această primavară.

   

  În tot acest timp a lansat un mixtape distribuit gratuit pe rețele de socializare și bloguri muzicale.

   

  Un an mai târziu după lansarea mixtape-ului, lansează un single "Bun Dem" alături de Pacha Man și Planet H, piesa care a fost difuzată în exclusivitate la Alarma ProFM.

   

  Asupra subiectului următorului material discografic, Produsso replica: "Tratez fiecare proiect ca un album care să mă definitiveze, colaborări care să îmi deschidă noi orizonturi muzicale și deasemenea să explorez orice latură personală pentru a aduce un produs creativ și inspirațional. Muncec mult în vederea acestor obiective".

   

  Produsso se numără printre noua generație de artiști tonici, îndreptat spre colaborări incendiare având în plan multe proiecte de viitor indrăznețe.

   

e hip-hop, adică împărțim felia

copyright boierii nordului 2015 - toate drepturile rezervate